menu

O nama

Kompanija X express je u 6 godina svog postojanja postigla značajne rezultate u oblasti usluga brze pošte. Te 2016. godine, kada smo osnovani, sa tek nekoliko desetina vozila i 6 distributivnih centara smo krenuli ka ostvarenju našeg glavnog cilja: Pružiti najbolju isporuku pošiljaka u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući entuzijazmu, napornom radu, povezanosti i energiji cjelokupnog tima, te inovativnim logističkim rješenjima, uspjeli smo da uspostavimo efikasan sistem i ostvariti visok kvalitet usluge koji su prepoznali mnogi klijenti.

X express slanje paketa

U ovih 6 godina smo proširili naše poslovanje, te sada kroz 17 distributivnih centara i 4 poslovna centra, sa više od 450 vozila isporučujemo pošiljke na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Savremena tehnološka rješenja koja primjenjujemo svakodnevno su unaprijedili sigurnost i efikasnost naše distribucijske mreže. O tome svjedoči kvalitet dostave od preko 98%, i nama izuzetno važno, zadovoljstvo više od 14.000 korisnika.

Bez obzira na ovaj uspjeh, mi i dalje težimo da i u budućnosti postavljamo standarde u oblasti brze pošte, da pružamo najbolju uslugu, i olakšamo poslovanje svim našim klijentima, bilo da su u pitanju firme i kompanije ili fizička lica.

Organizaciona struktura
Direkcija prodaje
Direkcija logistike
 
 
 
 
DIREKTOR
Direkcija za ekonomske, pravne i opšte poslove
Direkcija za IT i razvoj
DIREKTOR
Direkcija prodaje
Direkcija logistike
Direkcija za ekonomske, pravne i opšte poslove
Direkcija za IT i razvoj
Kontakt informacije
Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Telefon: +387 51 492 707

X express ISO 9001 sertifikat
ISO 9001:2015
Poštujući obećanje kvaliteta koje dajemo svojim klijentima, svakodnevno radimo na provođenju svih procedura koje garantuju vrhunski kvalitet naših usluga. U prilog tome govori i ISO 9001:2015 certifikat, koji je garancija svega navedenog.
Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co